2009-05-20
Kan inte bärga mig utan måste bara börja med att stolt skriva om mitt nyvunna faderskap. Förra veckan, onsdagen den 13:e maj för att vara exakt, gjorde hon entré med buller och bong på södersjukhuset i Stockholm. Det var en pigg liten tjej som mötte dagsljus för första gången med ett gällt skrik till både Emmas och min stora lycka!

En liten tjej med betoning på liten, endast 2950gram trots drygt en vecka övertid i maggen. Dessutom inte längre än 46cm i strumplästen vilket alla förstår är ett roadracingämne av rang som grabbarna kommer få tampas med om några år där ute på banorna! J (i alla fall om jag får bestämma, kanske kan det bli annorlunda om Emma får sin vilja igenom? ;)

 
Liten va!?                                                                Hela familjen samlad hemma för första gången!

Stolt som en tupp byter jag blöjor för glatta livet här hemma samtidigt som tankarna och de mentala förberedelserna inför den kommande helgen har börjat snurra igång. Det har nämligen blivit dags för race nummer två i PRO Superbike! Denna gång ska vi gästa Gelleråsen i Karlskogas utkant. En bana jag kan både utan och innan men jag känner mig ändå lite på efterkälken så här på förhand eftersom jag inte kört en meter på hojen sedan premiärhelgen på Mantorp.
Många av mina konkurrenter har varit och tävlat under den treveckorsperiod som gått vilket såklart är en fördel, men jag ska se till att bli en otrevlig överraskning för dem som räknat ut mig ändå!

Har ni möjlighet att komma till banan och heja fram mig på fredag eller lördag ska ni självklart göra det! Ett annat alternativ för er som inte kan är att se oss på TV-kanalen Viasat Motor som sänder live från banan under flera timmar på lördag.

Så över till något annat, nu har det nämligen hänt igen! Vadå tänker du kanske?
Jo jag har blivit en riktig linslus och har åter tagit en helsida i besittning, denna gång i tidningen Mitt I Järfälla som kommer hem till alla i Järfälla kommun en gång i veckan.

En liten blänkare på framsidan och sedan mer på sidan 24.
Se länken >>
http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/jarfalla.html
Tyvärr ligger återigen en stor del av fokuset på ”mc stöld-storyn” men inte bara tack och lov! All publicitet är bra säger man ju så jag är väldigt glad även för detta!
J

Med hopp om att se just dig på Karlskoga nu till helgen? Önskar jag dig en riktigt trevlig långhelg!
//Tompa

Tillbaka tillstart>>