Hej på er!

Ljusare tider och allt varmare, det gör att man får rejält sug efter att få ge sig ut på banorna igen och brassa! Många av mina konkurrenter är redan bortresta till sydligare breddgrader och kör, tyvärr har jag inte möjlighet att göra det i år heller L Varför?

Ja kanske inte helt otippat så är det ekonomin som är det största hindret, men sen händer det mycket både hemma och på jobbet som också sätter käppar i hjulen.
Hemma är det främst den kommande tillökningen i familjen som bromsar, tänkt nedsläpp är den 2:e maj vilket är samma helg som premiären på Mantorp går av stapeln, så vi får se om jag blir tvungen att styra av banan och ge mig av norr över på E4:an i stället?

Sedan har vi jobbet som haft en minst sagt turbulent tid senaste veckorna. Även vårt företag har tyvärr drabbats av rådande lågkonjunktur, ett ord jag börjar bli riktigt less på att höra, och det har inneburit stora förändringar i organisationen. Jag får tack och lov fortsätta min tjänst som fordonsansvarig vilket är en stor lättnad, men gruppen som tidigare bestod av 3 personer blir nu reducerad till 1person! Det blir alltså bara jag kvar vilket innebär både det ena och det andra… Jag ser det som en intressant och stimulerande utmaning att ro iland, men jag är samtidigt ödmjuk inför det som kommer då jag förstår att det kommer krävas stor insats av mig och mina kollegor på bygget.

Sen var det där med pengar, rådande världsläge har ju inte precis underlättat jakten på pengar och det har väl gått allt annat än bra. Just nu sitter jag med djupa veck i pannan och funderar över hur jag ska lägga upp säsongen för att få så mycket valuta som möjlighet för satsade pengar. Det lutar övervägande åt att köra full serie i PRO Superbikes privatcup. Kanske blir det inte full serie beroende på hur ekonomin artar sig… Alternativt är att göra inhopp några utvalda tävlingar och sedan satsa på att komma iväg och träna mycket denna sommar istället…

Ja vi får se hur det blir med allt, just nu ser jag fram emot att bli pappa och under förutsättning att allt det går som tänkt så ser jag självklart också fram emot att få sträcka ut min fina Honda på banan igen!

Tack för nu!

/Tompa

Tillbaka till start>>