Ja vintern är väl som allra finast nu, lagom kallt, soliga dagar som blir allt längre och det är t.o.m. lite snö på backen vilket i alla fall får mig att njuta i fulla drag! Dock känns roadracingsäsongen aningens avlägsen när man ger sig ut på löparrundan utmed mälarens strandkant och kommer hem med rosenröda kinder. Men faktum är att det bara är veckor kvar till försäsongstesterna drar igång vilket ska bli ofantligt roligt!

Vidare så växer Emmas mage så det knakar och jag undrar om inte magen kommer att spricka snart? 2 månader återstår till tänkt ”nedsläpp” och frågan är hur stor magen kommer hinna bli? Härligt är det hur som och jag ser verkligen fram emot att ta det stora (största?) steget in i vuxenvärlden genom att bli pappa för första gången! Coolt eller hur! J

Vad det gäller racingen så är det väl kanske inte bara soliga dagar just nu när finanskrisen breder ut sig och sätter käppar i hjulen för både stora som små företag i vårt avlånga land. Men, skam den som ger sig och ni som känner mig vet att jag inte ger upp i första taget. Listan med tilltänkta sponsorer bearbetas för fullt och nya teamchefen Ola drar även han i sitt strå till stacken vilket förstås är väl behövligt om säsongen ska kunna genomföras på bästa sätt.

Känslan just nu kan beskrivas som att man har 10 jonglerbollar i luften samtidigt. Det gäller att vara både bläckfisk och mångsysslare samtidigt för att komma välrustad när starten går första helgen i maj på hemmabanan Mantorp Park!

Ett glatt besked kom så sent som igår nämligen att vår sedan tidigare trogna sponsor Bridgestone ger fortsatt förtroende! Det var verkligen den vitamininjektion vi behövde. Förhoppningen är nu att fler ska ta samma kloka beslut ;o) och målet att ro det hela i land ekonomiskt kommer allt närmare!
Vi tackar Bridgestones för deras fortsatta förtroende och lovar att förvalta det på bästa vis!

Över till något helt annat nämligen mc stölden som tagit så mycket energi under hösten men som fortfarande inte har kommit till vägs ände. Polisens utredare jobbar för fullt för att ringa in de personer som faktiskt stal cyklarna, det i sig är jag väldigt glad över, det jag är mindre glad över är att det verkar vara folk som har direkt koppling till roadracingen som är insyltade! Visar det sig att så faktiskt är fallet måste jag säga att jag är djupt bekymrad då alla i depån är som en stor familj som jag i alla fall tidigare trodde man kunde lita på. Vi får se hur det slutar, jag lovar att återkomma i ämnet så snart jag vet mer.

Nu ska jag återgå till sponsorjakten men håll utkik för nu börjar säsongen ta fart på riktigt och uppdateringarna kommer komma allt tätare!

Tack för nu!
//Tompa

Tillbaka till start >>