Stockholm 2008-09-26

Beslutet togs sent igår kväll efter att ha pratat med många inblandade såsom sponsorer, sambo och inte minst med Peter Lindén!

Jag vill verkligen understryka och med nedanstående text hylla familjen Lindén som gör denna start möjlig.
Redan nere på Falkenberg senast gjorde både Peter och sonen Jimmi klart för mig att om inte min cykel skulle komma fram till helgen så var det fritt fram att låna deras reservhoj. Det vill jag säga är stort och inte minst väldigt väldigt snällt.

Som Peter själv sa till mig igår,

-          Självklart ska du låna hojen Tompa! Jag hoppas alla lär sig något av detta och att nästa gång jag behöver hjälp kan jag ringa inte bara till dig utan även till andra i depån för att få hjälp. Det är så det ska funka, vi måste hålla ihop och som sagt det är på banan vi ska göra upp inte i depån!

Jag kan bara hålla med och även tala av egen erfarenhet att det redan fungerar så i depån! Denna vecka har jag prata i telefon MYCKET och det med många olika vänliga själar som jag aldrig pratat med förut som alla ställer sig i ledet att hjälpa till om de kan på något vis.

Flera har också engagerat sig och verkligen jobbat stenhårt för att återfinna våra stulna cyklar. Utan att nämna er vid namn vill jag ända rikta ett STORT OCH HJÄRTLIGT TACK!
Tack vare detta har framsteg gjorts i veckan men vi har alltså inte nått hela vägen fram ännu… Bara hålla tummarna då det är helt avgörande för min framtida satsnings vara eller icke vara.

Nu förtränger jag eländet över helgen och fokuserar fullt på tävlingen i stället. Jag ser verkligen fram emot helgen då jag dels kommer träffa alla konkurrenter från förra året men inte minst för att det kommer en stor skara personer från min sponsor MAC Serien och även andra sponsorer till banan! Detta ska bli görskoj!!!

Du som inte har möjlighet att komma och se detta live kan i stället slå på SVT1 kl:13:50 då alltsammans kommer att sändas live!

Hade!
/Tompa

Tillbaka till start>>