Stockholm 2008-08-05

Tiden springer iväg och tyvärr så även pengarna. Man kan konstatera att kraschen nere på Sviestad för ca.2 månader sedan satt djupa spår i kassan.
Tyvärr innebär det att vi inte kan försvara våra färger i Superbike Challange racet kommande helg. Där vi faktiskt ligger på en fin tredjeplats (dags datum) i den totala sammanställningen trots en nolla i resultatlistan från Sviestad. Se aktuell poängställning här
http://www.roadracing.se/Sections/All/results2008/totals-sbk.html

Bara bita i det sura och hoppas att det är ”rätt” personer som tar med sig poäng från Knutstorp i helgen så vi inte tappar allt för mycket på de i täten…

Så hur ser min plan för resten av säsongen ut?
Ja jag satsar på att komma till start i Norge nästa gång, på Våler banan. Nämligen går den andra av totalt fyra tävlingarna i Scandinavian Open för året där. Det är den serien jag tänkt satsa på i år eftersom jag genom en framskjuten placering där kan kvalificera mig till att få delta i UEM finalen som går senare i höst nere i Spanien. Vilket vore väldigt roligt att lyckas med såklart!

För att försöka hålla farten uppe utan att tävla så gäller det att träna. Givetvis kör jag på i vanlig ordning med min sidosport handboll där vi i dagarna drar igång efter en kortare sommarledighet. Men sedan gäller det att köra hoj vilket inte är det lättaste att få möjlighet till! Förra veckan var Gurra och jag uppe på Gelleråsen en hel dag för att köra. Det gick bra men jag var riktigt ringrostig till en början vilket inte var så konstigt eftersom det var närmare en månad sedan jag körde senast.

Nu närmast planerar jag att åka till Sviestad och köra de kvällskörningar som erbjuds där tisdagar. Avrapportering från dessa tillfällen kommer löpande.

Det var allt för nu!

Fortsatt trevlig sommar! J

//Tompa

Tillbaka till start>>