Stockholm 2008-04-08

Kände det var dags att avrapportera lite. Sista veckan har det varit ett evigt ringande för att jaga rätt på delar. Roligt och slitsamt på samma gång då tiden nu är knapp.

Jag vill passa på att ge Grevens MC Delar en stor eloge för deras uppoffring och servicemind att få ihop min cykel i tid! TACK Jan och Co!

Cykeln har senaste veckan genomgått förvandlingen från att vara en förvisso brutal men ändå en gatcykel direkt tagen från butik, till att skruvas ner i sina beståndsdelar till att nu vara på väg ihop igen. Slutresultatet kommer vara ett monster på två hjul!
Det mesta börjar ta form (även om bilden kanske säger något annat?). Just nu inväntas de sista men ack så viktiga delarna för att färdigställa cykeln inför den tänkta premiärturen nere på Anderstorp kommande helg.

Måste bara säga det här också, monterade det nya avgasröret igår, och fy jädrar va gött den låter! Det är som att trycka av ett skott med en älgstudsare varje gång man vrider på rullen, grym respons! J
Måste även påpeka LeoVince systemets goda passform och enkelhet att montera, GRYMT!

Nu väntar vi in kåpor, fjädringskomponenter + lite annat smått o gott. På fredag bär det av mot Anderstorp för två dagars test på den anrika F1 banan. Sedan en mellandag där cykeln ska upp i bänk på Motorbolaget i Linköping för att mappas och sedan avslutas roadtrippen med en sista testdag på Gelleråsen nästa tisdag. Min gode racekollega tillika goda vän Macke Granstedt och jag ska samåka och hjälpas åt dessa dagar. Givetvis ska även min trogne vapendragare Gurra med och skruva.
Ska försöka rapportera längs väg hur det avlöper.

Hade bäst!

//Tompa

Tillbaka till star>>