Så har missilen kommit! 2008-03-25
Efter en superhärlig påskhelg uppe i Kiruna med div. skoterkörning och andra trevliga aktiviteter var det dags att åka ner till Linköping för att hämta nya Hondan. Det var en minst sagt långdragen färd ner ifrån Stockholm till Linköping. Det råkade ju komma några millimeter snö vilket gör oss sörlänningar lite skakis bakom ratten. Efter några dagar i Kiruna där det var upp mot 2 meter snö så är man lite avtrubbad, förarna däruppe möter varandra i 100 blås trotts att backspeglarna nästan slår i varandra. Detta gör att man blir lite smått irriterad över att folk inte kan ta sig fram på ett normalt sätt bara för att det kommer några korn från ovan som knappt hinner lägga sig innan de försvinner igen.
 Jag konstaterade att det gick fortare att ta sig från Kiruna till Sthlm. (förvisso med flyg) än vad det gjorde att ta sig ner till Linköping med bil från Sthlm… suck…

Nåväl till slut var vi framme vi Motorbolagets grindar där bror mötte upp.
Vet inte vad Emma tyckte egentligen men själv var som ett barn på julafton när hojen skulle packas upp! Efter att Ola o jag hjälpts åt i ca.20 minuter var cykeln packad och klar i kärran o det bar åter av mot Stockholm.

    

Måste självklart nämna att vi hann med ett pitstop hos mina föräldrar i Mantorp för att fylla på reserverna i maggen lite innan färden åter gick mot Stockholm J Tack mor o far för det!

Nu sätter vi omgående igång med att modifiera cykeln för att få den startklar! Tyvärr väntar vi på en massa delar som inte har kommit ännu, ex. avgasrör, fälgar, kåpor, fjädring mm. mm. Det kommer bli tight att få cykeln klar i tid är jag rädd, med det är bara hålla tummarna för att delarna kommer inom kort!


Broder Ola o så jag framför entrén till Motorbolaget i Linköping

Håll utkik på sidan, jag kommer uppdatera vart efter sakerna faller på plats!


Hade bäst!
/Tompa

Tillbaka till start>>