2008-03-05


Ny hoj,
Honda släpper som sagt en riktig bomb i år, den helt nya 1000cc cykeln har blivit lättare, starkare, snyggare och har även en rad tekniska uppdateringar ex. den så efterlängtade slirkopplingen! Jag är ganska säker på att vi kommer få se Honda-cyklar överst på pallen i år, även om jag personligen kanske inte kommer stå för den bedriften?
Den är nära nu… kanske har jag den redan i morgon? Håll utkik på sidan, bilder kommer läggas ut på momangen!
J

Nya fjädringskomponenter,                   
Jag har kört med fjädring från Öhlins tidigare, det har för visso fungerat bra men då en ny dörr öppnades till en av deras största konkurrenter valde jag att nu överge Öhlins för att i år testa WP. Genom min samarbetspartner Grevens MC delar (som bland mycket annat marknadsför WP på den Svenska marknaden, se mer på www.grevensmcdelar.se) har jag vi lyckats sy ihop ett mycket bra helhetspaket som jag tror mycket på!
Det är fler Honda förare som valt att göra så här till i år, ex. min goda vän Richard ”Cool Rille” Magnusson. Det känns kanon då vi kan dra nytta av varandras erfarenheter från tester mm.

Fortsatt osäkert,
Vilken serie som skall köras i år då det ser lite mörkt ut på intäktsbiten… Som det ser ut idag blir det Scandinavian Open. Där finns en åtråvärd biljett till EM finalen i höst på spel… Mer om det senare.

Försäsong?
Det läger jag planerat att åka till blev hastigt inställt.
L Anledningen var att banägaren fått bassning från kommun och var tvungen att dra in på bullerdagarna.
Jag har inte givit upp ännu utan letar febrilt efter något annat läger som kan passa.

Fortsätter att efterfråga om tips på möjlig sponsor?
Kanske känner just du till ett företag som du tror kan vara intresserade av att sätta sin företagslogga på cykeln i sommar? Tveka inte att kontakta mig, alla tips som leder till ett slutligt sponsorkontrakt kommer kompenseras till dig personligen.

 

Tack för nu!
//Tompa

Tillbaka till start>>