2008-01-30 

Som sagt tiden rusar iväg och man hinner inte mycket mer än att äta, jobba och sova!
Varför ger man sig in i det här år efter år kan man fråga sig? För att det så förbaskat roligt så klart! J

Lite mer än ovan nämnt har allt hunnits med, exempelvis var delar av teamet nere på MC mässan i Göteborg förra helgen. Det är en trevlig tillställning med alla som på ett eller annat vis är involverade i branschen på plasts! Ett gyllene tillfälle att skapa nya bra kontakter och även vårda de gamla. Har ni inte varit på denna någon gång kan jag varmt rekommendera er att besöka denna nästa år.

Nåväl vad händer i Team Tompa Racing så här års?
Inte helt otippat så fortsätter vi att slita på, på bred, front med sponsorbiten och det börjar faktiskt ge resultat!

Vi kan exempelvis stolt presentera och varmt välkomna två nya sponsorer för året,

Företag nr.1.  Castrol,
Är en stor leverantör av högkvalitativ olja för, jag tror, alla ändamål.
För mer information besök sidan
www.castrol.com

Företag nr.2. Duells,
Är företaget som har alla tillbehör man kan tänka sig till tvåhjulingar! Allt från säkra och snygga skinnställ och hjälmar till kedjor, bromsbelägg, ja… you name it! Allt kort o gott!
Mer info hittar du på www.duells.se

Men vi har även fått klart med en gammal trogen sponsor och det är ingen mindre än Honda!
Ni som följt oss från debuten vet att detta märke ligger oss varmt om hjärtat.
Till året kommer dessutom Honda ut med en ny 1000cc värsting som är både lättare och starkare. Dessutom med en uppdaterad koppling, en så kallad slirkoppling, den kommer underlätta för oss roadracingdårar när vi far fram på banan. Jag passade naturligtvis på att provsitta, klämma och känna, studera detaljer o.s.v. under MC mässan, och vad kan man säga, absolut världsklass! Jag har höga förväntningar på denna maskin och kan knappt bärga mig tills det är dags att lufta den på banan! Så här ser den ut,

 

Detta gör det nu möjlig för oss att ta nästa steg i planeringen för året. Nu är så gott som alla materiella ting på plats, kvar är nu att jaga in pengar till driften under året! Det är ingen lätt match ska gudarna veta…

Vilken serie som skall köras återstår att se, det solklara målet är dock att fortsätta i PRO Superbike även 2008.

Kan du hjälpa oss på traven?
Kanske vet du någon eller några som är intresserade av att synas tillsammans med oss under 2008? Pro Superbike kommer från och med i år live sändas i kanalen SVT24, vilket sannolikt kommer öka intresset för sporten ännu mer! Tveka inte att höra dig om du har det minsta halmstrå vi kan jobba vidare med! Tipps som leder till ett slutligt sponsorkontrakt kompenseras naturligtvis!

Jag lovar att hålla sidan bättre uppdaterad nu… O vem vet kanske kommer även hemsidan få sig en duvning innan säsongen är igång! Håll utkik för nu drar det ihop sig!

//Tompa

Tillbaka till start>>