2010-03-18
Vad händer!?
Om vi börjar med livet utanför racingen så är det väl där de största förändringarna skett sedan sist. Jag har i dagarna sagt upp mig från min tjänst på Bring Citymail för att anta nya utmaningar på ett annat företag. Nytt jobb med allt vad det innebär, tillökningen i familjen och ett relativt tungjobbat sponsorarbete har fått mig att fundera över min fortsatta satsnings vara eller icke vara.

Det skulle inte kännas bra att lägga hjälmen på hyllan, jag är ju för sjutton inte färdig på racebanan! Utvecklingskurvan har varit fortsatt spikrak uppåt. Förra året sänkte jag mina pers på samtliga banor och på de allra flesta med minst en sekund, ja på hemmabanan Mantorp blev det tom 2sekunder! J

Så vad är då min plan för säsongen 2010?
Ja, den är inte 100 % spikad så mycket kan jag säga, men som det känns idag så kommer det bli ett mellanår där jag kommer köra tävlingar som passar bra både ekonomiskt, geografiskt och inte minst i kalendern. Så det blir nog lite Scandinavian Open, lite Superbike Challenge och även något inhopp i PRO Superbike kanske?

Ingen full serie alltså utan inhopp här och där med målsättningen att vara med och slåss i toppen i varje enskilt race!

Men innan RR säsongen ska ta sin början (om några veckor) ska handbollssäsongen avslutas. Vi har en match kvar och den är helt avgörande för ett eventuellt vidare avancemang till div. 2. Så håll tummarna på lördag för då smäller det i Viksjöhallen!
Så snart min kalender för sommaren är spikad kommer mer info här på hemsidan, jag hoppas kunna delge er det inom kort…

Och som alltid är det bara höra av sig om någon vet någon som vill stötta min satsning, det är ett oändligt stort hål att fylla! J

Öppna spjäll!
//Tompa

Tillbaka till start>>