2009-08-11 Stockholm
Jaha så har jag haft min längsta semester sedan sommarloven under mellanstadieperioden. I år tog jag nämligen hela tre (om jag får säga det själv välförtjänta) veckor i streck! Det har varit fantastiskt skönt att koppla av och bara göra det som lusten faller för. Det har med andra ord varit tre veckor där familj och vänner stått i fokus, vilket varit jätteroligt att hinna med eftersom det brukar vara lite sämre av den varan under säsong…
Så det enda jag egentligen har att klaga på är att semestern tog slut lite väl fort nu när man fått smak på det…
J

Nåja lite fysisk träning har också hunnits med även om det säkerligen skulle behövts mer för att kännas helt bra. Men faktum var att igår när säsongens första handbollsträning drog igång kändes det oförskämt bra så helt illa ställt är det tack och lov inte!

Mer då, jo jag har hunnit med några timmar i verkstaden också. Där har det finslipats en del på det mesta men också fixat lite större saker ex. bättre hjälpmedel som kommer underlätta för mästermekanikern Gurra när vi är på banan.
En gång under uppehållet har jag varit och kört hoj, då kändes det riktigt bra och allt flöt på fint!

Så allt sammantaget ska det bli riktigt riktigt roligt att köra i helgen! Längtan och lusten att få brassa är större än på länge!!!

Håll tummarna för mig nu och kom gärna till banan och heja! Om inte ser ni det som vanligt live på Viasat Motor på lördag.

 

Full gas!!!
/Tompa

Tillbaka till start>>